28.03.2024
Новини Оперативно

У селі Шибалин чергове ДТП, є загиблі

Учора ввечері, о 19:00, на автодорозі М-30 “Стрий-Ізварине” у с. Шибалин Бережанської ТГ Тернопільського району зіткнулися автомобілі «Daewoo Lanos» та «Skoda Yeti».

Для ліквідації наслідків аварії залучали рятувальників.

“Водій «Skoda Yeti» отримав травми легкого ступеня і в подальшому не госпіталізувався. Водій і пасажирка «Daewoo Lanos» загинули на місці ДТП, а малолітнього пасажира передали працівникам швидкої допомоги та доставили до Тернопільської обласної дитячої лікарні”, – йдеться у повідомленні.

Обставини ДТП згодом.

У поліції журналістам “Терміново” підтвердили, що водій авто «Skoda Yeti» був п’яним. Він виїхав на зустрічну, де допустив зіткнення з «Daewoo Lanos». Вижив лише 5-річний хлопчик. Від удару він опинився на лобовому склі. Зараз хлопчик знаходиться у реанімації.

Відео підтверджує, що водій Шкоди був п’яним.

Водія затримали. У його крові виявили 1,6 проміле алкоголю, що у 6 разів перевищує норму. За скоєне йому “світить” від 7 до 12 років позбавлення волі.

Звертаємо увагу на те, що на цій ділянці дороги останніми тижнями трапляється багато страшних ДТП.  26 жовтня рятувальники тут вирізали водія з понівеченого авто. Також аварія із летальними наслідками тут сталася 25 жовтня – загинули двоє молодих людей.

Перейти до панелі інструментів