19.04.2024
Новини Оперативно

Підливали людям ліки, грабували та залишали в лісі: на Тернопільщині викрили групу злочинців

Сьогодні, 5 листопада, керівник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол повідомив, що на Тернопільщині було викрито групу злочинців, які підливали людям медичні препарати, грабували їх та залишали у посадках без пам’яті. Про це інформує поліція області.

Зокрема, злочинці підливали своїм жертвам очні краплі. Так їх “виключало” на 12 годин. Потім жертва нічого не пам’ятала.

“Учасники злочинної групи знайомились з громадянами у розважальних закладах, на залізничних вокзалах чи автостанціях та, увійшовши в довіру, пропонували їм випити алкоголь. Вони непомітно підсипали у напій потерпілих сильнодіючий лікарський препарат”, – йдеться у повідомленні.

Діяльність свою злочинна група у складі вісьмох чоловіків віком від 20 до 30 років розпочала у квітні.

Жертвами цих злочинців були переважно молоді люди. “Вони нічого не пам’ятали по пів доби, часто втрачали свідомість і лише згодом виявлялося, що в них зникли всі цінні речі, документи та кошти».

Зловмисників затримали вчора, 4 листопада. Для цього на території трьох областей було організовано спецоперацію. П’ятеро підозрюваних уже під вартою.

На Тернопільщині зафіксовано 8 випадків викрадання людей. По інших областях їх будуть десятки.

Зловмисникам загрожує до 10 років тюрми.

Перейти до панелі інструментів