28.03.2024
Місто Новини

Як дістатися кладовищ у поминальні дні

У вихідні тернополяни зможуть без зайвих клопотів дістатися до місцевих цвинтарів. Аби створити сприятливі умов для відвідування та впорядкування могил рідних і близьких, до 31 жовтня призначені додаткові рейси громадського транспорту до міських кладовищ. Про це повідомляють у міській раді. 

Чим доїхати до Микулинецького кладовища?

Зокрема, посилять контроль за дотриманням водіями затверджених розкладів руху на автобусних маршрутах №№1А, 5, 5А, 8, 11, 18, 27, 31, 32 і тролейбусному маршруті №8. Цим транспортом можна доїхати до Микулинецького кладовища. Забезпечуватимуть роботу максимальної кількості транспорту на цих маршрутах відповідно до розкладу руху робочого дня.

Чим доїхати до кладовища в Підгородньому?

“А 1 листопада буде забезпечено також виконання усіх рейсів автобусами №№1А, 11, 27 до міського кладовища в с. Підгороднє, відповідно до розкладів руху автобусів робочого дня.

Додатково на маршруті №1А працюватиме 8 одиниць транспорту (великі автобуси), які щороку 01.11.2021 виконують рейси до міського кладовища в с. Підгороднє.

Як доїхати до кладовища біля с. Довжанка?

Щодо кладовища на Львівській трасі, що біля села Довжанка, то з 30 жовтня по 1 листопада також буде функціонувати впродовж дня автобусний маршрут №32 відповідно до потреб пасажиропотоку”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів