20.04.2024
Новини

У Тернополі затримали наркоторговця з Львівщини

До десяти років в’язниці з конфіскацією майна загрожує 24-річному львів’янину. Чоловіка затримали у Тернополі. Йому інкримінують торгівлю наркотиками. Серед заборонених речовин, які вилучили правоохоронці – пів кілограма амфетаміну, 150 штук МДМА, канабіс, гашиш та ПВП. За день він мігі вторгувати до 15 тис грн. Про це інформують у відділі комунікації поліції Тернопільщини. 

Молодика помітили на одній з вулиць міста. Він поводився підозріло. Коли до нього підійшли поліцейські, почав погрожувати їм ножем. Тож порушника затримали і викликали на місце події представників УБН й слідчо-оперативну групу. Зловмисник повідомим, що має при собі наркотичні речовини.

“За словами начальника управління боротьби з наркозлочинністю в Тернопільській області ДБН НПУ Михайла Димиди, затриманий – уродженець Львівщини. Чоловік уже кілька місяців працює складменом та закладчиком в інтернет-магазині з продажу наркотиків. Він облаштовував наркотичні сховки в Тернопільській та Львівській областях.

Їздив між регіонами на орендованому авто марки “Opel Astra”. Розповсюдження наркотиків було основним джерелом доходів затриманого. За одну закладку отримував від 60-100 гривень, а за добу встигав сховати від 100 до 150 закладок. Загальна сума вилученого складає близько 500 тисяч гривень. Чоловіка затримали згідно статті 208 КПК. Йому інкримінують ч.2 ст. 307″, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів