25.04.2024
Новини Промо

Як продавати борошно та крупи державним організаціям

Як продавати борошно та крупи державним організаціям

Продаєте борошно та крупи? Пропонуємо дізнатись, як отримувати замовлення не лише від комерційних замовників, але й від державних організацій.

Де шукати державні замовлення на борошно та крупи

Державні організації публікують свої замовлення в Prozorro — електронній системі для проведення публічних закупівель. Таким чином доступ до них отримують всі постачальники, а не лише «обрані». Для того, щоб мати можливість запропонувати свій товар, вам необхідно зареєструватись на одному з електронних майданчиків для публічних закупівель. Вибравши майданчик, можна розпочинати пошук цікавих тендерів.

Як знайти потрібний тендер та подати заявку на участь

Для прикладу продемонструємо, як шукати тендер на борошно чи крупи на майданчику SmartTender.biz:

Відкрийте сторінку пошуку тендерів Prozorro.

Звузьте коло пошуку, використовуючи ключові слова (наприклад, «крупа вівсяна») та додаткові фільтри: за назвою замовника, локацією, бюджетом закупівлі тощо. Або можете одразу відкрити сторінку з уже готовою добіркою актуальних тендерів — «Закупівлі борошна та круп».

Якщо ви знайшли цікавий тендер — натисніть на його назву, щоб відкрити сторінку детальної інформації.

На цій сторінці ознайомтеся з тендерною документацією — файлами, в яких зазначений перелік вимог замовника до товару та постачальника, а також опис процедури майбутньої співпраці.

Якщо вас все влаштовує — подайте заявку на участь у тендері. У ній зазначте ціну, за яку готові продати предмет закупівлі, а також додайте документи, які вимагає замовник у тендерній документації.

Після цього необхідно дочекатись дня аукціону та взяти в ньому участь (дата буде вказана на сторінці інформації про тендер). Перемагає той постачальник, чия цінова пропозиція виявиться найвигіднішою на кінець торгів.

Хто може брати участь у закупівлях борошна та круп

Стати постачальником державних замовлень може будь-яка юридична особа або фізична особа-підприємець. Як вже зазначалось, існує тендерна документація з вимогами до постачальника.

Важливо ознайомитися з нею, щоб зрозуміти, чи підпадаєте ви та ваш товар під вимоги замовника. Наприклад, для одного покупця буде важливо, щоб ви підтвердили досвід постачання аналогічних товарів протягом попередніх двох років, а для іншого — наявність сертифікату відповідності вашої продукції.

Тендери на оптову закупівлю борошна і круп відрізняються між собою, тому навіть якщо ви не підходите під умови одного, ви можете бути ідеальним постачальником в іншому.

Скільки можна заробити на постачанні борошна та круп державі

Борошно та крупи є стратегічно важливим продуктом для держави. Щороку організації витрачають на закупівлі даних товарів понад 1 млрд гривень. Успішні постачальники заробляють в категорії від сотень тисяч до 30 млн гривень на рік.

Долучайтесь до публічних закупівель і отримуйте стабільний дохід та надійних контрагентів!

Перейти до панелі інструментів