25.04.2024
Новини Оперативно

На підвіконні тернополянки залишили вибухівку, жінка травмована

На одній із вулиць Тернополя на підвіконні першого поверху невідомий залишив вибухівку. Пристрій спрацював. Унаслідок цього травмувалася жінка. Хто й навіщо вчинив злочин встановлюють правоохоронці. Якщо зловмисника знайдуть, йому загрожує до семи років в’язниці. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільщини. 

Про вибух та травмування жінки поліцію повідомили сьогодні близько 7 ранку. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічного підрозділу та кінологи.
За словами начальника вибухотехнічного відділу ГУНП в Тернопільській області Ігоря Васьківа, невідома особа встановила на підвіконні першого поверху ймовірно саморобний вибуховий пристрій.

“Останній спрацював і розбив вікно. На момент злочину у кімнаті перебувала жінка з п’ятирічною дитиною. Уламки скла травмували руку тернополянці.

Причину вибуху та самого зловмисника встановлюють правоохоронці. На місці події працюють оперативники. Вони проводять подворовий обхід, опитують сусідів та очевидців події, опрацьовують відео з камер спостереження.

Даний факт внесений в ЄРДР згідно із статтею ч 4 ст296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні.

 

Перейти до панелі інструментів