28.03.2024
Новини Оперативно

У трагічній автокатастрофі загинула магістрантка ТНПУ

Нещодавно “Терміново” повідомляло про те, що у ДТП на Тернопільщині загинули двоє молодих людей. Загиблою дівчиною виявилася магістрантка факультету педагогіки і психології ТНПУ Ірина Боднар. Уся академічна спільнота глибоко сумує з приводу передчасної смерті дівчини.

“Ірина навчалася на другому курсі магістратури за освітньою програмою “Соціальна педагогіка”.
Була веселою та світлою, доброю та щирою людиною. Скорбота переповнює від необхідності писати слово “була””, – йдеться у повідомленні.

У ДСНС в Тернопільській області кажуть, що аварія сталась 24 жовтня о 1:24 год. Автомобіль Mitsubishi, в якому їхало четверо людей, перекинувся на дах та врізався в опору.

Відомо, що Ірина довгий час зустрічалася із водієм авто, у якому вона їхала. Зараз він перебуває у СІЗО. Хлопець був нетверезим на момент аварії.

Тіло Ірини уже привезли додому, її ховатимуть у весільній сукні.

“То не біда, то дурість пияків”, – пише Славік Тернопільський у групі “Рідна Козова”

“Це велика біда для родини , ви не вправі осуджувати когось з них . Бо обидві сторони постраждалі , винні усі в цій ситуації, бо не потрібно сідати в машину з п’яним водієм.  Тарас –  водій справний , незнаю, як так сталось, що він був напідпитку , але зараз нічого не повернеш. Ми сьогодні живемо , сміємось, а завтра плачемо та незнаємо що нас чекає , думаю якщо ви б були також водієм ви б тут такі дискусії не створювали”, – пише Yana Ivanivna.

Нехай світла пам’ять про Іру назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує їй вічне життя та спокій.

Перейти до панелі інструментів