24.04.2024
Новини Оперативно

У ДТП на Тернопільщині загинули двоє молодих людей

Про трагедію, що трапилася уночі на 24 жовтня, повідомляють у ГУ ДСНСУ Тернопільщини. До ліквідації наслідків аварії долучилися Бережанські рятувальники. Деякі джерела зазначають, що внаслідок ДТП загинули двоє молодих людей: 22-річна дівчина та 30-річний чоловік. Також у поліції кажуть, що за попередніми даними водій авто був на підпитку. 

“На автодорозі М-30 в селі Шибалин Бережанської МТГ Тернопільського району трапилася ДТП.
Водій автомобіля Mitsubishi, не впоравшись з керуванням, злетів у кювет, знісши освітлювальну опору. Авто перекинулося на дах. У транспортному засобі перебували четверо людей. Троє з них під час ДТП отримали травми, одна людина загинула на місці події.

До прибуття рятувальників одного з пасажирів і водія госпіталізували працівники КНП “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”.

Співробітники ДСНС вжили заходів для недопущення займання автомобіля. За допомогою гідравлічного інструменту та аварійно-рятувального обладнання вивільнили загиблого та постраждалу, яку передали медикам. Обставини події з’ясовують правоохоронці”, – йдеться у повідомленні ДСНС.

Вражені смертю 30-річного Івана й колеги з Міграційної служби.

“Міграційники краю сьогодні у скорботі. Раптово згасла свічка життя працівника Козівського сектору УДМС України в Тернопільській області 30-річного Івана Шептака. Найкращий син, вірний друг, відповідальний колега відійшов у вічність раптово, залишивши у душах близьких непоправний біль втрати.

Вся міграційна спільнота краю висловлює співчуття сім’ї та рідним Івана. Розділяємо Ваш біль та схиляємо голови у скорботі”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів