28.03.2024
Новини Оперативно

У Тернополі 18 рятувальників гасили пожежу у підвалі

18 рятувальників та 4 одиниці техніки довелося залучити учора до гасіння підвалу на одній з вулиць Тернополя. Зайнялося по обіді. Робота пожежників ускладнювалася значним задимленням приміщення. Про це повідомляють в ГУ ДСНСУ Тернопільщини. Обстеживши місце події, постраждалих не виявили. 

“Надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в Тернополі на вул. Подільська. По прибуттю до місця події встановлено, що горить підвальне приміщення. Горіння супроводжувалось значним задимленням. Дим з підвалу розповсюдився на решту приміщень будівлі. Рятувальники оперативно організували димовидалення, провели розвідку місця події та гасіння пожежі.

Працюючи в екстремальних умовах непридатного для дихання середовища вогнеборці о 16:21 локалізували горіння на площі 5 м кв, а о 16:28 ліквідували пожежу.

Завдяки професійним діям співробітників ДСНС будівлю було врятовано від вогню. До гасіння залучались сили та засоби Тернопільського гарнізону ДСНС: 18 чол. особового складу й 4 одиниці пожежної та спеціальної техніки.

Перейти до панелі інструментів