23.04.2024
Економіка та фінанси Новини

Чорнобильську зону відчуження відкривають для бізнесу. Відео

Відтепер Чорнобильську зону відчуження відкривають не лише для туристів, а й для бізнесу. Незабаром там можуть з`явитися готелі та ресторани, магазини та салони краси. Щоправда, якщо знайдуться охочі орендувати споруди та вкладати кошти. Про це інформують в ФДМУ. Там це рішення називають сенсаційним. 

Сьогодні зона переживає своє відродження, приваблює туристів з України і цілого світу, а тепер ще й відкриває можливості для розвитку бізнесу. Адже десятки об’єктів державної нерухомості, розміщеної на цій території, стали вакантними для оренди.

«Серед об’єктів, вакантних до оренди, адміністративні будівлі і виробничі корпуси, всі вони можуть бути трансформовані для потреб бізнесу. Тут можуть бути об’єкти сфер послуг, туристичної інфраструктури чи, навіть, об’єкти зеленої енергетики, оскільки промислові майданчики, що поруч з атомною станцією, дозволяють розміщувати сонячні панелі», — розповідає заступник Голови Фонду держмайна Костянтин Кошеленко.

Низька конкуренція, низькі стартові ціни і високий потенціал розвитку Чорнобильської «зони відродження» — все це дозволяє бізнесу вже сьогодні «зайти» сюди, вкладати кошти і розвивати територію! – зазначають у Фонді.

Вакантну для оренди нерухомість шукайте тут.

Перейти до панелі інструментів