25.04.2024
Новини

Одеських рекетирів, яких затримали на Тернопільщині, можуть випустити під заставу

Трьох рекетирів з Одеси можуть випустити під заставу у 90 тис грн кожного. Наразі вони під вартою. Про це повідомляють у прокуратурі Тернопільщини. Майже місяць тому зловмисників, які тероризували кременецьких підприємців, затримали на заправці у Почаєві. 

“Тернопільським апеляційним судом підтримано позицію прокуратури про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою без визначення застави трьом особам, що вимагали у перевізника 30 тис грн, погрожуючи йому та родині фізичною розправою і знищенням майна.
Нагадаємо, нещодавно поблизу м. Почаїв правоохоронці затримали трьох осіб, що вимагали від тернопільського підприємця 30 тис грн та при несплаті коштів обіцяли знищити його майно й погрожували фізичною розправою йому і родичам.

Суд першої інстанції частково задовольнив вимоги прокурора, взявши під варту підозрюваних за ч. 2 ст. ст. 189 КК України, проте, всупереч клопотанням публічного обвинувача, ще й визначив їм суму застави у 90 тис 800 грн кожному. Прокуратура оскаржила ці рішення в апеляції”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів