04.05.2024
Новини Соціальні проблеми

“Без збору підписів та звернень” – на Кременеччині вирішили одну з проблем. Відео

Переважно тернополяни нарікають на народних депутатів по округах. Проте на Кременеччині мешканці днями висловили подяку своєму обранцю по 164 округу Ігореві Василіву. Без зайвою бюрократії у с. Горинка він вирішив проблему з відсутністю зупинок на трасі Кременець-Тернопіль. Схоже самі ж мешканці села здивувалися, що так може бути. 

Трохи більше місяця тому жителька Горинки Алла Дякіна звернулася за допомогою. Адже у селі не було зупинки.

“Стоячи на зупинці, якої не було, змокла, замерзла і записала відеозвернення до Служба автомобільних доріг у Тернопільській області. У цьому зверненні я запитала причину відсутності зупинки і попросила про допомогу народного депутата Ігор Василів.

Пан Василів зреагував миттєво, підключивши Микола Довгошия та згодом і міністра інфраструктури Олександр Кубраков .

14 жовтня в селі Горинка вже стоять дві чудові, охайні і сучасні зупинки. Все зроблено грамотно і зручно. Тепер нам на голову не капатиме дощ, можна спокійно присісти, чекаючи транспорт і взагалі, зовнішній вигляд села змінився на краще!

Як приємно, коли високопосадовці чують прохання народу і реагують на нього, оминаючи бюрократичні відписки! Без прийомних днів, збору підписів, письмових звернень та інших “відрижок” СРСР, а просто – прочитавши статтю в Фейсбук! Це дійсно надихає і вселяє віру в краще майбутнє”, – пише кременчанка.

Наступного року Ігор Василів обіцяє мешканцям Горинки взятися за пішохідні доріжки у селі.

Перейти до панелі інструментів