19.04.2024
Новини Промо

Швидкісні в’їзні системи Wіsniowski V-King: чому фахівці«Брама Маркет Київ» рекомендують встановлення конструкції-книжки на в’їзд на промислові підприємства

Огородження об’єктів спеціального призначення вимагає підбору моделі, яка б оптимізувала процеси логістики й при цьому забезпечувала надійний захист території. Зазвичай потрібна швидкодіюча конструкція з механізмом, розрахованим на інтенсивну експлуатацію у суворих умовах. Оптимальним рішенням часто стає автоматичний шлагбаум, але він підходить не для кожного об’єкта. Альтернативою з іншої категорії товарів стають складні в’їзні системи. Фахівці «БРАМА МАРКЕТ Київ» вирішили розібратися у тому, наскільки актуально встановлювати моделі за типом книжка на промислових об’єктах. Вони також розповіли про преміальні огорожі від всесвітньо відомого польського виробника.

Швидкодіючі ворота складні на виробництво: технічні характеристики серії V-KING

Представлена ​​колекція виконана з двома стулками, які складаються з декількох сегментів, скріплених міцними петлями. Під час відкриття таких промислових воріт автоматичних полотна складаються гармошкою в отворі та займають мінімум вільного простору. Також доступна одностулкова конфігурація. У якості основного матеріалу для виготовлення застосовується сталь, яка обробляється антикорозійним складом. Для цього виріб занурюється у ванну з розпеченим до 450С цинком. Таким чином, захисна система стає стійкою до дії вологи, ультрафіолету, атмосферних та погодних явищ. Додатково кожну конструкцію можна пофарбувати у будь-який з відтінків RAL-каталогу. Також попередньо використовується фірмовий склад Technigalva Plus, що містить нікель, цинк та вісмут та створює захисний шар на поверхні металу. Якщо складні полотна мають довжину 3000 мм та більше, раму й стовп виготовлять з профілів по 8 та 20 см відповідно.

Швидкісні ворота від польського заводу: стандартна комплектація, особливості виробництва

Серійно конструкції оснащуються кромковими планками, фотоелементами та аварійними вимикачами, що гарантує високі показники безпеки. Заповнити стулки вуличної конструкції можна по-різному: на вибір надається зашивання вертикальними профілями (25х25 мм) або панелями Vega 2D Super, виконаними у форматі «решітка». У будь-якому випадку на полотна буде встановлене обплетення LOCINOX з нержавіючої сталі. Для покриття стулок пропонуються високоякісні барвники в 6 стандартних відтінках: матовий чорний, білий, синій, зелений і два варіанти сірих. Це та інші промислові рішення польського виробництва можна знайти у каталозі: https://brama-market.lviv.ua/products/category/vorota-promyslovi-hormann-ryterna-alutech. На в’їзді можна встановити, наприклад, моделі з відкатної серії PL 95, 130 або 200. Представлені версії здатні перекривати проїзди від 7 до 24 м.

Що можна додатково встановити на промислові ворота V-KING?

Виробник пропонує оснастити конструкцію фотоелементами та двоканальними пультами, зовнішнім замком з PIN-кодом, датчиком індукційної петлі, зчитувачем електронних ключів безконтактного типу, пристроєм GSM-контролю, світлофором та лампою з функцією обертання. Також пропонується звернути увагу на такий елемент безпеки як гострі гребені для закріплення зверху полотен. У стандартній комплектації представлена ​​надшвидка автоматика DAAB (швидкість роботи – до 1 м / сек). Якщо полотно має ширину до 3500 мм, здійснюється монтаж приводу серії МТ. У разі, коли розмір стулки більше, встановлюється модель приладу МК. Цей електропривід розрахований на інтенсивну експлуатацію.

Де замовити виготовлення воріт з установкою на підприємствах та інших об’єктах Києва?

Дана модель отримала кращі технічні властивості відразу двох функціональних виробів – автоматичної розпашної системи та електронного шлагбаума. За її допомогою можна не тільки ефективно регулювати потоки транспорту, а й моментально перекривати проїзд, блокуючи несанкціонований доступ. Щоб придбати безрейковую складну конструкцію за вартістю зі знижкою, зверніться до нашого офісу на вул. Кирилівській, 69В. У якості додаткової послуги надається оперативна установка воріт на підприємствах та подальше технічне обслуговування. Спеціалісти компанії нададуть професійну консультацію з усіх питань, а також допоможуть визначитися з вибором конфігурації в’їзної системи та додаткового оснащення для неї. Подзвоніть нам, щоб отримати корисну інформацію: +380673488399, +380501604611.

 

Перейти до панелі інструментів