28.03.2024
Новини Оперативно Соціальні проблеми

Не пам’ятала як звати та де живе: у Тернополі патрульні допомогли бабусі

Щасливо закінчилася історія 77-річної тернополянки завдяки пильності та співчутливості тернопільських патрульних. Повертаючись до дому, поліцейська Людмила Древницька звернула увагу на схвильовану бабусю, яка розгублено блукала вулицею. З’ясувалося, що старенька не пам’ятала хто вона і де живе. Лише тримала у руках ключі від помешкання, – повідомляють у патрульній поліції Тернопільщини. 

“Патрульна заспокоїла жінку, завела до найближчого приміщення, дала їй попити води та викликала на допомогу колег. Інспектори Тарас Періжок та Тетяна Очкусь оперативно прибули на підмогу. Вони посадили громадянку до теплої автівки, заспокоїли та запевнили, що їй обов’язково допоможуть.

Бабуся дуже зраділа та заспокоїлась, вона згадала як її звати та рік свого народження. Патрульні перевірили інформацію згідно з базами даних, встановили місце проживання старенької та доставили 77-річну жінку додому”, – йдеться у повідомленні.

У поліції закликають громадян не бути байдужими до людей похилого віку.

“Якщо ви побачили на вулиці старенького дідуся чи бабусю, які стоять на роздоріжжі чи хаотично блукають вулицями міста — не залишайтесь осторонь, запитайте, може їм потрібна допомога”, – зазнчають правоохоронці.

Перейти до панелі інструментів