29.03.2024
Новини Промо

Що носити в дощову погоду?

 Осінь принесла нам не тільки довгоочікуваний холодок після виснажливої літньої спеки, а й дощі, калюжі і похмуру погоду. Тому при складанні образів на майбутній день дівчата тепер замислюються, а чи буде в тому чи іншому вбранні комфортно навіть у зливу? На щастя, тенденції сезону 2021-2022 дозволяють скласти стильні аутфіти для будь-якої погоди. Наприклад, колекція трендових курток зібрана тут, в інтернет-магазині Dressa. Це ідеальний верхній одяг для негоди в осінній сезон.

ТОП речей, в яких затишно і тепло, навіть якщо за вікном злива

Якщо у вас осінь асоціюється з дискомфортом і нудьгою, значить, ви ще жодного разу не зустрічали її з правильно підібраним гардеробом. Щоб цей сезон пройшов тільки з посмішкою на обличчі, перевірте, щоб у вашій шафі були наступні позиції: 

  • Куртка — її універсальність в тому, що вона підходить як під діловий і стриманий стиль, так і під повсякденний, кежуальний. Придивіться до укорочених моделей, а також одягу з екокожі. 
  • Джинси — денім став практичним варіантом на всі випадки життя. Відтінок ви можете підібрати на свій розсуд. Що стосується фасону, то дизайнери допускають обтягуючі скінні, кльош і прямий крій.   
  • Сукня — геть забобони про те, що восени потрібно ходити в одних лише брюках. В’язане плаття з теплої пряжі зігріє і при цьому дозволить створити самий жіночний образ з усіх, що був коли-небудь у вас.  
  • Спортивний костюм — важко уявити собі міжсезоння без цього елемента одягу у дівчини. Є як oversize моделі, так і більш обтягуючі. Також ви зможете комбінувати верх і низ від костюма з іншим одягом, створюючи кардинально різні образи.  

Не забудьте про теплі шкарпетки, шарф, рукавички і шапку. Ці аксесуари утеплять вас по максимуму і дозволять комфортно себе почувати навіть в лютий холод, зливу або сильний вітер. 

Бути стильним в будь-який сезон — це ваш вибір. Велика кількість позицій в Dressa дозволяє скласти капсулу, враховуючи всі свої побажання, спосіб життя і особливості фігури.   

Перейти до панелі інструментів