27.07.2024
Культура Новини

З`явився чудовий привід відвідати Вишнівецький палац

Оригінальну, цікаву виставку відкрили днями у трьох залах Вишнівецького палацу. Найближчим часом там можна побачити роботи відомого українсько-британського скульптора, члена мистецького клубу Челсі Миколи Солонера. Про це розповідає заступниця селищного голови Вишнівця Юлія Цимбалюк. 

“Вишнівецький палац здавна і дотепер є місцем, де формувалася і формується українська та європейська культурна спадщина. Сьогодні він вкотре став мистецьким центром: три зали заполонили роботи відомого українського і британського скульптора Миколи Солонера. Відкрилася постійна виставка його скульптур “Пазлфаунізм”.

Скульптури вражають своєю неординарністю, біля багатьох затримуєшся надовго, вони змушують задуматись, якими ми є. Це ще одна чудова нагода відвідати Вишнівецький палац, щоб насолодитися талантом Майстра, вдихнути свіжого повітря, просякнутого історією і просто відпочити!”, – пише Юлія Цимбалюк.

Микола Солонер народився в Тернополі. Протягом 20-ти років живе і працює у Великобританії. Створив понад 500 скульптур. Його роботи експонувалися в національній Академії мистецтв України, музеї Вікторії та Альберта у Лондоні.

Перейти до панелі інструментів