19.04.2024
Новини Оперативно

У Тернополі під колесами авто загинула жінка

ДТП трапилася у Тернополі на вулиці Протасевича. Під колеса автомобіля Volkswagen Touareg потрапила місцева 63-річна жителька. Як зазначають у поліції, вона переходила дорогу за межами пішохідного переходу.

Жінка померла дорого до лікарні у машині швидкої.

“Водій попередньо тверезий, але у нього відібрали зразки крові. Даний факт внесений в ЄРДР згідно із ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України”, – повідомляють у поліції.

Ще одна аварія того ж дня трапилася на Гусятинщині. Внаслідок зіткнення двох авто з травмами та переломами шпиталізували одного з водіїв.

“Повідомлення про травмованих у дорожньо-транспортній пригоді надійшло на лінію “102” від диспетчера швидкої допомоги о 17:30. Додзвонювач повідомив, що на автодорозі в селищі Гусятин, навпроти автобусної станції, не розминулися два автомобілі.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля ВАЗ-21101 не врахував дорожньої ситуації і врізався в Volkswagen LT, який їхав в попутному напрямку. В обох водіїв відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю”, – інформують у поліції.

 

Перейти до панелі інструментів