28.03.2024
Місто Новини Скандал

У Тернополі мешканці викликали поліцію до комунальників. Відео

Непорозуміння сталося у дворі будинку за адресою Монастирського, 46. Мешканці скаржаться, що їм перерили весь двір, знищили клумби та частину асфальту. Кажуть, що їм важко проходити біля дому. Керівництво “Тернопільміськтеплокомуненерго” пояснили, що за адресою сталася аварійна ситуація.  Запевняють, що на її ліквідацію дозвільні документи є. У ситуації розбиралися журналісти ІНТБ. 

На прорив труби приїхала спецтехніка. Працівники почали шукати місце аварії. Та на вимогу мешканців надати дозвільні документи на виконання робіт відповіли лайкою. Тоді й викликали правоохоронців.

Люди переконують, що територію біля будинку облаштовували за власні кошти. Зараз вкладення зійшли нанівець.

Після зустрічі з поліцією представники “Тернопільміськтеплокомуненерго” пояснили, що дозвіл є. Більше того переконують, що по завершенню робіт влаштують й благоустрій.

“Якщо порушується асфальт, управління ЖКГ проводить тендер на залагодження розриву. А велику ділянку довелося перекопати, бо прилад, який визначає місце прориву, має похибку до 5 м. Іншого способу встановити причину аварії немає”, – каже начальник виробничо-технічного відділу  “Тернопільміськплокомуненерго” Михайло Горбаль.

Перейти до панелі інструментів