02.05.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині реконструюють життєво небезпечне перехрестя

Перехрестя, на якому часто трапляються смертельні ДТП, реконструюють. Між селами Біла та Чистилів змінять схему руху. Про це, з посиланням на заяву начальника Тернопільського районного управління поліції Сергій Осадця, повідомляють “Тернополяни”. 

На перехресті не буде кільця, як це йшлося раніше. Натомість там спорудять шляхопровід, на зразок Гаївського, що біля Тернополя. Дорога, яка веде в напрямку Бродів, залишиться без змін. А ось об’їзна Тернополя буде знизу, – йдеться повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні відбулося засідання сесії Тернопільської районної ради. Там заслухали звіт Сергія Осадця – начальника Тернопільського районного управління поліції Головного управління національної поліції в Тернопільській області.

Сергій Осадця поінформував, що за 8 місяців на території Тернопільського району зареєстрували 64793 заяви про вчинені злочини. Розкрито усі скоєні упродовж восьми місяців 2021 року умисні вбивства (1), тяжкі тілесні ушкодження (11), у т.ч. зі смертю потерпілих (2), розбої (6).

Перейти до панелі інструментів