20.04.2024
Місто Новини

Запальна вечірка з сюрпризами, подарунками та знаменитостями: “ТV-4” святкує 30-річчя

16 вересня один з популярних тернопільських телеканалів святкуватиме 30-річний ювілей. Для своїх глядачів та шанувальників телевізійники готують безліч сюрпризів. Серед них цінні подарунки, цікаві несподіванки та виступи популярних артистів. 

Головне свято відбудеться 16 вересня, стартує о 16 годині біля фонтану Кульбаба з вуличних танців, із запальним DJ-сетом та розіграшем телевізора. Усе це під коктейльну вечірку та виступи Віктора Павліка, Ірини Федишин та гурту Лос Колорадос.

Також серед глядачів «TV-4» розіграє 30 призів, головний з яких 10-денний відпочинок у Хорватії. З умовами розіграшу можна ознайомитися тут.

Фанати футболу можуть виграти м’яч з автографами зірок українського футболу

– Ми знаємо, що серед наших глядачів є багато любителів футболу, тому саме для них ми підготували унікальний приз – м’яч з автографами гравців і тренерів Збірної України з футболу – генеральний директор «ТV-4» Юлія Винокур.

Відчути святкову атмосферу зможуть й глядачі «TV-4». Для них підготували чимало цікавого.

“У прямому ефірі та онлайн працівники телеканалу, партнери і глядачі разом помандрують через тридцятилітню історію TV-4. Та не історією єдиною під час усього святкування для вас співатимуть відомі виконавці. Віктор Павлік, Ірина Федишин, гурт Лос Колорадос та багато інших. Для глядачів телеканалу підготували й кілька десятків цінних призів, серед яких плазмовий телевізор та відпочинок в Хорваті для двох на тиждень”, – анонсують організатори свята.

В рамках святкування можна долучитися до благодійності

Також в рамках відзначення ювілею TV-4 разом з волонтерами долучається до збору грошей на підтримку Максимка Антонишина, який бореться за життя з діагнозом СМА. Придбайте товар на благодійних ярмарках та станьте учасником розіграшу запрошень на святкову вечірку у прямому ефірі.

Тернополян запрошують стати частиною святкування 30-річчя TV-4. Вмикайте телеканал 16 вересня о 18 годині.

Перейти до панелі інструментів