19.04.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині водій нажив неприємностей із законом через 200 грн

На Тернопільщині водій іномарки нажив собі неприємностей із законом  через 200 грн. Саме таку суму неправомірної вигоди він запропонував патрульним, аби ті закрили очі на порушення ПДР. Подія сталася у с. Смиківці. У результаті на порушника не лише склали протокол, а й визвали на місце слідчих для встановлення деталей прецеденту. Про це інформують у патрульній поліції Тернопільщини. 

“За перевищення швидкості патрульні зупинили автомобіль Citroen. В ході спілкування з водієм, останній спробував уникнути відповідальності та запропонував інспекторам неправомірну вигоду у розмірі 200 гривень.

Поліцейські попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, але громадянина це не зупинило. Він підійшов до поліцейського автомобіля, жбурнув до салону 200 гривень однією купюрою, аби інспектори не виносили постанову за порушення ПДР.
Патрульні винесли на водія постанову за ч. 1 ст. 122 (Перевищення швидкості руху) КУпАП та викликали на місце слідчо-оперативну групу, для подальшого з’ясування обставин цієї події”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів