24.04.2024
Місто Новини

Настоятель храму ПЦУ у Тернополі відзначає 70-літній ювілей

Сьогодні вітання з нагоди 70-літнього ювілею приймає протоієрей Богдан Комарницький – настоятель храму Преображення Господнього м. Тернопіль. Свого часу він зробив неоціненний вклад у розбудову храму. З нагоди свята служителя церкви вітає Тернопільська єпархія ПЦУ та парафіяни.

“Цього святкового дня вся повнота Тернопільської єпархії вітає Вас, отче Богдане. Зичимо, щоб Господь дарував Вам міцне здоров’я, щоб ви мали змогу ще багато років стояти біля Престолу Божого, бути Його ревним трудівником у Винограднику, засівати поле духовної ниви добрим зерням Його спасительного Слова.

Підносимо молитви до Всеблагого Бога, щоби Милостивий Творець у всьому Вам допомагав, щедрою правицею зливав на Вас Своє благословення. Просимо у Божої Матері Її неусипного Покрову над Вами, щоби допомагала Вам на шляху священницького служіння”, – йдеться у повідомленні єпархії.

Довідка: 

Активну участь у будівництві храму Преображення Господнього брали священики Мирон Драбик та настоятель Богдан Комарницький. На прохання о. Богдана Комарницького митрополит Тернопільський і Бучацький Василій благословив третього священика Віталія Ігнатіва, з приходом якого з 1 листопада 2004 року відправляли три Служби Божі.

При церкві організували недільну катехізичну школу для дітей та молоді. При школі № 26 проводять підготовку учнів третіх класів до першої сповіді. Після кожного вечірнього богослужіння проводять катехізичні навчання для дорослих. З 2008 року щосереди при церкві діє день материнської молитви.

Перейти до панелі інструментів