23.04.2024
Новини Оперативно

Протягом доби рятувальники Тернопільщини гасили три пожежі

Тричі за добу рятувальники Тернопільщини виїздили на виклики. Гасили пожежі в різних куточках області. У наймасштабнішій, на Чортківщині, вогнем знищено 100 листів шиферу, 6 тон соломи, січкарню, 2 дверей, речі домашнього вжитку та дерев’яну обрешітку будівлі на площі 100 м кв. Про це повідомляють в ГУ ДСНСУ Тернопільщини. 

Окрім того, займання господарських споруд сталися того ж дня у Збаразькій та Купчинецькій громадах. Люди не постраждали.

“О 01:10 в селі Залужжя Збаразької територіальної громади Тернопільського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покриття на площі 28 м кв., пошкоджено перекриття на площі 28 м кв. та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління. Під час гасіння пожежі врятовано дану будівлю та розташований поряд житловий будинок.

У селі Купчинці Купчинецької територіальної громади Тернопільського району виникла пожежа недіючої господарської будівлі. Вогнем знищено будівлю на площі 300 м кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 18 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону Головного управління”. – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів