25.04.2024
Здоров’я Новини

Небезпечний перекус – шаурму у Тернополі готують та продають неоформлені працівники

Тернопільський підприємець відповідатиме за неоформлення працівників. У чотирьох точках продажу шаурми працювали, так звані, стажери. Про якість та безпечність такого фаст-фуду можна лише здогадуватися. Наразі роботодавця зобов’язали узаконити трудові відносини із працівниками, – повідомляють в Управлінні Держпраці в Тернопільській області. 

“Під час заходу контролю було виявлено та задокументовано 6 неоформлених працівників, які працювали на торгових точках на посадах кухарів та продавців на умовах так званого «стажування».

За використання не задекларованої праці до підприємця вживаються заходи відповідно до наданих повноважень. За фактичний допуск працівників до роботи без належного оформлення з ними трудових відносин передбачено адміністративну, фінансову та кримінальну відповідальність”, – йдеться у повідомленні.

 

Перейти до панелі інструментів