20.04.2024
Новини Файні люди

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин стане батьком. Відео

Переможець популярного українського телешоу “Голос країни” Роман Сасанчин незабаром вперше стане батьком. 19-річний співак разом з молодою нареченою чекають на первістка. Щасливою звісткою Роман поділився на своїй сторінці у соцмережі.

 

“Більше не можемо приховувати цю новину від вас. Скоро з`явиться на світ наше маленьке чудо”, – діляться радісною звісткою майбутні батьки.

Довідка:

Роман Сасанчин народився 1 квітня 2002 року в селі Садки Заліщицького району, нині Чортківський район Тернопільської області у християнській сім’ї. Співає з п’яти років. Перший виступ був в першому класі на першому дзвонику. Давав концерти, а також грав і співав мамі і татові.

Закінчив Садківську загальноосвітню та Товстенську музичну (2013, клас гри на акордеоні, викладач Олег Николяк) школу, Львівську спеціалізовану музичну школу-інтернат ім. Соломії Крушельницької на клас вокалу, до котрої запросив сам Міністр культури України. Навчається у Теребовлянському коледжі культури і мистецтв.

У 2012 році Роман брав участь у «сліпих прослуховування» першого сезону талант-шоу «Голос. Діти», але жоден із тренерів шоу його не обрав.

2 березня 2015 року Сасанчин став переможцем другого сезону талант-шоу «Голос. Діти». У жовтні того ж року він презентував кліп на пісню «Мамина зірка», який подарував йому канал «1+1». Музику до пісні написала Тіна Кароль, а слова — Микола Бровченко.

26 квітня 2020 року він став переможцем десятого сезону талант-шоу «Голос країни», у команді Тіни Кароль із піснею «Цвіте черешня».

Перейти до панелі інструментів