18.04.2024
Новини Суди

Податківця, який збив на смерть двох дівчат, випустять на волю післязавтра

Олег Струнь, який 15 років тому збив на смерть двох дівчат у Петрикові, уже післязавтра вийде на волю. Про це зазначається у рішенні Тернопільського міськрайонного суду. Підозрюваний пробуде під вартою до до 23.59 години 27.08.2021 року.

25 серпня 2021 року слідчим суддею Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області відмовлено у клопотанні сторони обвинувачення про продовження строків тримання під вартою Струнь О.Б.

Згідно ухвали, слідчий не довів того, що існують обставини, які перешкоджають завершенню досудового розслідування до закінчення дії попередньої ухвали про тримання під вартою. У зв’язку з цим, слідчий суддя зобов’язаний відмовити у продовженні строку тримання під вартою.

“Запобіжний захід застосований до підозрюваного у вигляді тримання під вартою діє до 27 серпня 2021 року 23 год. 59 хв. Ухвала може бути оскаржена до Тернопільського апеляційного суду протягом 5 днів з дня іі проголошення.

Вказане рішення не означає зупинення кримінального переслідування підозрюваного, справа триває і ймовірно найближчим часом буде передана до суду для розгляду по суті, тобто для постановлення остаточного рішення у справі”, – пишуть “Тернополяни”.

Перейти до панелі інструментів