23.04.2024
Місто Новини

Чим здивує Тернопіль на День міста?

У суботу, 28 серпня, з нагоди Дня міста у Тернополі відбудеться феєрверк та святковий концерт. Про це інформує Тернопільська міська рада.

Крім того, різні спортивні та культурні заходи відбудуться у центрі міста, в парку ім. Т. Шевченка та у парку Національного відродження.

Також відбудеться Чемпіонат світу з водно-моторного спорту «HYDRO GP Ternopil», відкриття нових пам’ятних відзнак на Алеї зірок, фестиваль «Не святі горшки ліплять», вогняне шоу, Всеукраїнські змагання з баскетболу, концертна програма Муніципального Галицького камерного оркестру до Дня міста тощо.

У парку Національного відродження виступить Віктор Павлік.

На набережній відбудеться великий святковий концерт, за участю гуртів «Хвилі», «Мотор’ролла», «Мазепа», «Hanky_X_Dory», після якого (о 22:00) запустять феєрверки.

“На території Тернопільської міської територіальної громади досі діє заборона використання піротехніки і діятиме вона до закінчення війни на Сході України, проте, відповідно до рішення виконавчого комітету від 19.08.2021 №742, винятком є 28 серпня для того, щоб подарувати жителям Тернополя по-справжньому святковий настрій і яскраву кульмінацію відзначення Дня міста”, – пишуть у міській раді.

 

Перейти до панелі інструментів