29.03.2024
Здоров’я Новини

Тримається за життя – на Тернопільщині рятують молоду дівчину, яка потрапила у жахливу ДТП

Юлія Ільницька

Уже впродовж двох тижнів триває запекла боротьба за життя та здоров`я молодої кременчанки Юлії Ільницької. Два тижні тому дівчина потрапила у жахливу ДТП і дивом вижила. Зараз друзі та рідні створили групу “Врятуймо життя Юлії Ільницькій” у Фейсбуку. Там щодня інформують про стан Юлі, а також влаштовують благодійні аукціони, аби допомогти родині з коштами на лікування. 

“Відвідувала сьогодні Юлю. Вона вже рухає рукою та навіть підіймала її по трошки. Ніг не відчуває поки, плаче, що не зможе ходити. Питає маму чи буде життя знов таке, як було . Марить через сон, кличе маму і здригається.

Передавала їй привіт від усіх кременчан, які не залишаються байдужим до її біди, вона засміялася і їй було дуже приємно, всі так підтримують її.

Сьогодні було декілька відвідувачів. Приходили з квітами і подарунками. Вона дуже дуже сильна дівчинка, перенесла операції, на які лікарі не давали гарантій. Їсть вже з ложки.

Тримається за життя і хоче жити повноцінно. Будь-ласка давайте разом допоможемо їй в цьому!
Не лишайте їх ні своїх молитов, ні фінансової підтримки. Гроші потрібні, бо лікування дуже дороге, одне переливання крові – 5000 грн, про операції і решту мовчу.

Мама передавала безмежну вдячність всім чужим людям, які стали рідними. Чужого горя не буває!”, – розповідає про стан Юлії Тетяна Осіпчук.

Нагадаємо, 9 серпня, на шляху до Києва, Юлія Ільницька з Кременця, потрапила у жахливу ДТП. Отримані травми важкі. Зокрема – травма хребта з пошкодженням спинного мозку. Наразі дівчина лікується у лікарні швидкої допомоги м. Києва.

Охочі допомогти матеріально, можуть перерахувати кошти батькам Юлії за такими реквізитами:

ПриватБанк 5168757420352082 -Ільницька Алла Володимирівна
Альфа-Банк 5355571106855158- Ільницький Андрій Миколайович.

Перейти до панелі інструментів