20.04.2024
Корисне Новини

Відпочинок біля Тернополя: добірка найкращих басейнів в місті та області з цінами

Літо підходить до завершення, але багато хто ще не встиг накупатися. В очікуванні останніх днів погожих днів ми підготували добірку найкращих бюджетних басейнів для відпочинку біля води.

Пляж POOl & SPA

Нове місце відпочинку для тернополян, яке відкрило свої двері для відвідувачів на початку сезону.

Локація – м.Тернопіль, вул.Гайова 34.

Тут можна не лише позасмагати і покупатись у басейні, але й насолодитися прохолодними напоями чи організувати круту вечірку.

Разовий вхід на цілий день з лежаком коштуватиме 270 гривень у будні і 500 у вихідні. Та найбільш вигідним буде тариф “Ранкова пташка”, який дозволяє відвідування з 8 до 11 ранку за 140 і 180 гривень у будні та вихідні відповідно. Такий же є вечірній бюджетний варіант – за 190/240 гривень (з 20 до 22 години).

Оазис пляж

Сонце, вода, коктейлі, приємна та спокійна атмосфера – і все це за помірними цінами у “Оазис Пляж”.

Локація – вул. Над Ставом, 10 с. Глядки

Ціна за вхід – 200 гривень у будні та 300 – у вихідні та святкові. У цю вартість коштує оренда шезлонгу та користування басейном весь день.

Користування басейнами у вечірній час (з 17:00 до 22:00) коштуватиме 150 та 250 гривень у будні та вихідні відповідно.

Для великих компаній можна орендувати альтанку. Вартує ця послуга 500 та 800 гривень у будні та вихідні (6 осіб). Якщо у вашій компанії 10 людей, можна орендувати більшу альтанку (800 та 1000 грн).

Готельно-ресторанний комплекс “Едельвейс”

Спокійна та чарівна атмосфера – те, що іноді потрібно кожному з нас. Крім послуг готелю та ресторану, у цьому комплексі є сауна, чан, басейн та кімнати відпочинку.

Тут влаштовують гучні вечірки, приїжджають, щоб відпочити з компанією друзів чи просто організовують спокійний сімейний день.

Локація – вулиця Просвіти, 7, Збараж, Тернопільська область.

Вартість оренди басейну за добу – 5000 грн у будні дні, 10 500 грн – у вихідні та свята. Локація доступна для двадцятьох відвідувачів одночасно.

Тут дуже красиво. Як видно на фото та відео, біля басейну є альтанки, лежаки, можна замовити напої та їжу з бару.

Реальна хата

“Нереальний відпочинок”, – так кажуть про своє дітище власники “Реальної хати”. Тут пропонується оренда апартаментів, будинку, басейну, проведення гучних вечірок.

Локація – об’їзна  дорога Тернополя

Нова крута локація для святкувань пропонує свої послуги за такими цінами:

  • з понеділка по середу 500 доларів (за добу)
  • з четверга по неділю – 600 доларів (за добу).

За цю вартість на вашому святі може перебувати до п’ятдесяти людей. Шестеро можуть залишитися на ночівлю у будиночку.

Аквапарк “Алігатор”

Одне з найвідоміших та найпопулярніших місць для водного відпочинку для тернополян. Це ідеальне місце для проведення вихідного дня, катання на гірках, проведення вечірок та сімейних свят.

Локація – Україна, 46006, м.Тернопіль, вул. Гайова, 29

Тут, окрім водяних гірок (довжиною від 3 до 33м і висотою від 1,5 до 10,5м), працюють зона гідромасажу, водоспади, SPA-зона (ІЧ-сауна, професійні масажисти, турецька баня – Хамам), а також кафе.

Ціни на вхід в “Алігатор” – на фото.

Смерекова Хата

Мальовнича природа хвойного лісу, чисті та затишні дерев’яні будиночки, великий басейн і тишина – це те, що ви отримаєте від відпочинку у “Смерековій хаті”.

“Відпочинковий комплекс включає закриту територію, на якій знаходяться: дерев’яний котедж з каміном і залою для 12 персон; альтанка на 12-16 чоловік з мурованим мангалом; другий котедж з банею та великими літніми терасами; дитячий майданчик, спортивний майданчик”.

Локація – с. Кімната, Кременецький район, Тернопільська область.

Згідно інформації на сайті, вартість  одного сімейного номеру – 1000 грн на одну добу; вартість котеджу – 3000грн на одну добу; вартість проживання у етно-хатинці – 2500 грн за одну добу.

 

Перейти до панелі інструментів