18.04.2024
Новини

«Пасквілі Барни уже не діють, слід застосувати силу» – нардеп не коментує зв’язки з “тітушками”

Вчора у соцмережі фейсбук почала ширитись інформація про те, що Олег Барна зустрічався із Ярославом Смалем, відомим, як координатор спортсменів, які виступали на захист будівництва у парку “Національного відродження”. Про це написали на сторінці ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок.

У цьому дописі висунули припущення, що нардеп Барна намагається “замовити” місцевих активістів.

“Роздумуючи над цим питанням, слід згадати про тотальне збільшення кількості нападів на громадських активістів, які лягають мертвим грузом на полицях слідчих і не мають жодної перспективи притягнення винних осіб до відповідальності. Отож, висуваємо ряд гіпотез стосовно контексту розмови, яка, ймовірно, матиме досить цікаві наслідки:

1) «хто з активістів найближчим часом поспілкується з місцевою тітушнею»
2) «пасквілі барни уже не діють, слід застосувати силу»
3) «барна вирішив влаштувати фестиваль боїв яйцями і шукає підтримки спортивних молодиків»”, – написали автомайданівці.

Сам нардеп Олег Барна проігнорував повідомлення журналіста інтернет-видання Терміново стосовно коментаря щодо зустрічі із Смалем.

Додамо, що саме цей молодик особливо відзначився хамством на акціях протесту у парку. Відомо, що активісти називають Ярослава Смаля організатором так званих “тітушок”, які за годину такої роботи отрмують від 500 гривень. Активні тернополяни встановили імена та прізвища частини молодиків, які захищають будівництво у парку “Національного відродження”. Колаж тернополяни опублікували в соцмережах та розклеїли по місту.

 

 

Перейти до панелі інструментів