28.03.2024
Місто Новини

В одній з найпрестижніших шкіл Тернополя знову ремонт

У Тернопільській спеціалізовані школі №3 з поглибленим вивченням іноземних мов знову тривають ремонтні роботи. Там облаштовують сучасний мультиспортивний комплекс. А нещодавно у навчальному закладі реалізували проєкт «Шкільного громадського бюджету 2021» – «Лаунж-зона з портативним кінотеатром». Про це повідомляють у Тернопільській міській раді. 

«Від початку ремонтних робіт працівники підрядної організації здійснили заміну каналізаційної системи та опори електромереж. Відремонтували підпірну стінку та оновили асфальтобетонне покриття.  Згідно проєкту, на території мультиспортивного комплексу облаштують два ігрових майданчики зі штучним трав’янистим покриттям. Зокрема, великий – для футболу та маленький – для гри у волейбол, великий теніс, настільний теніс та бадмінтон.

Реалізація проєкту проходить на умовах співфінансування з місцевого бюджету та Державного фонду регіонального розвитку. При сприятливих погодних умовах, ремонтні роботи заплановано завершити до 1 вересня”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів