26.04.2024
Новини

Один з кращих оздоровчих таборів на Тернопільщині тепер нагадує зону відчуження

У соцмережі показали як сьогодні виглядає один з колись кращих таборів відпочинку на Тернопільщині. Тепер у “Зорепад-Струсів”, що у колишньому Теребовлянському районі, мало що нагадує про оздоровлення та відпочинок. Востаннє дітей тут приймали ще у 2014 році.

Нині місце відпочинку швидше нагадує зону відчуження. У коментарях до світлин Юрія Олійника читачі називають його міні Прип’ять. У 2014 році “Зорепад” навіть пройшов державну атестацію. А юні гості були задоволені умовами відпочинку.

В інформації про табір зазначають, що знаходиться він в екологічно чистій зоні у с. Струсів поблизу заповідного дубового лісу та річки Серет. Площа – 6,8 га, відсоток озеленення – 70%.

На території табору є відкритий басейн, який зараз закинутий та занедбаний, як і уся територія.

Раніше для відпочивальників були облаштовані футбольне поле, майданчики для занять волейболом, баскетбольні стійки, тенісні столи, майданчик з турніками, драбинами та іншим спортивним знаряддям.

Діти розміщувалися у чотирьох спальних двоповерхових корпусах, з покімнатним розміщенням (до 6 осіб в кімнаті) зі санітарно-гігієнічними зручностями на поверсі.

 

Перейти до панелі інструментів