25.04.2024
Місто Новини

У Тернополі на два дні обмежать рух деяких тролейбусів

Два дні у Тернополі не їздитимуть деякі тролейбуси. Такі обмеження пов’язанні з ремонтом дороги. Рух автобусів та приватного транспорту не припинятимуть, – повідомляють у міській раді. 

“В рамках середнього поточного ремонту на автомобільній дорозі загального користування М-12 (М-30), 7-8 серпня у Тернополі проводитимуться роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття на ділянці дороги від «Збаразького кільця» до Гаївського шляхопроводу.

У зв’язку з цим з 09:00 год. 7 серпня до 06:00 год. 9 серпня в районі транспортної розв’язки вулиць 15 Квітня – Протасевича – просп. Степана Бандери – Підволочиське шосе («Збаразьке кільце») буде тимчасово припинено рух тролейбусів.

Перелік маршрутів електротранспорту, рух яких зміниться, та схема курсування будуть повідомлені додатково.

На ділянці проведення ремонтних робіт будуть встановлені дорожні знаки відповідно до типових схем організації дорожнього руху.

Заздалегідь просимо жителів Тернополя з розумінням поставитись до ситуації, що склалася, і приносимо вибачення за тимчасові незручності.

Звертаємося до водіїв з проханням бути максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху та звертати увагу на попереджувальні знаки”, – закликають у міській раді.

Перейти до панелі інструментів