28.03.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині знову вбивство через алкоголь

Уже вдруге за тиждень на Тернопільщині сталося вбивство через алкоголь. Раніше “Терміново” повідомляло про трагедію в обласному центрі. Цього разу біда сталася на Монастирищині. Там 37-річний місцевий мешканець забив до смерті 70-літнього сусіда, – повідомляють у поліції. 

“На лінію 102 надійшло повідомлення від лікаря екстреної медичної допомоги про те, що під час виїзду на виклик у село Григорів було констатовано смерть місцевого жителя, 1951 року народження. На тілі загиблого були сліди насильницької смерті.

Поліцейські встановили: загинув пенсіонер у літній кухні свого сусіда, з котрим напередодні розпивали алкогольні напої. Останнього й запідозрили у вбивстві. За попередніми даними, між односельцями виник конфлікт і розлючений зловмисник бив жертву усім, що потрапило під руки.

З місця події вилучено ймовірні знаряддя вбивства: дерев’яну качалку, м’ясорубку та дріт арматури.
Зловмисника затримано у порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення підозри за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу та обрання запобіжного заходу. За вчинене йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів