28.03.2024
Здоров’я Корисне Новини

У селі на Тернопільщині можна побувати у “вулику-церкві”

У селі Гриньки Лановецької громади можна відвідати господарство місцевого пасічника. Микола Оришкевич не лише розводить бджіл та збирає мед. Власними руками він збудував унікальний вулик-церкву. Аналогів йому в області немає. Завітавши у Гриньки, можна сповна насолодитися апіатерапією. Рекомендує релакс священик-блогер Олексій Філюк. 

“Унікальний лікувальний “вулик-церква” спорудив своїми руками Оришкевич Микола Іванович у с. Гриньки. Це гарне місце для бджолотерапії і відпочинку!

Вулик складається: з приміщення символічної “церкви” з 10 бджолосімей, а також з двох лежанок, на яких гості проходять апітерапію. У приміщенні цієї “церкви” у повітрі відчутний аромат меду, воску, прополісу, пилку і звучить музика бджолиних крилець. Одним словом благодать!”, – розповідає Олексій Філюк.

Охочим пройти апіатерапію, можна звертатися до Миколи Івановича за номером телефону (097)-926-26-33.

Основні показання для бджолотерапії: знижений імунітет, порушення кровообігу, захворювання ендокринної та нервової систем, підвищений або знижений артеріальний тиск, серцево-судинні і захворювання опорно -рухового апарату, стрес і депресія.

Апітерапія – лікувальний вібромасаж. А вплив мікровібрацій є життєвою необхідністю, додають лікарі. І хоча сон на вуликах не панацея від усіх хвороб, однак відповідний вплив на організм людини таки має. Під час апітерапії використовуються лише сильні і здорові бджолині сім`ї.

Спати на вуликах можна починати з березня і до кінця вересня. Лікування бджолами корисне для людей будь-якого віку. Під час такої процедури відновлення організму відбувається практично за 2-4 годин. Мікрохвилі слабо відчутні. Ефект м`який.

Перейти до панелі інструментів