29.03.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині попрощаються з ветераном пожежної служби

На Тернопільщині попрощаються з ветераном пожежної охорони, полковником служби цивільного захисту у відставці Степаном Миколайовичем Осуховським. Він відійшов у вічність 29 липня, на 62-му році життя. Панахида за померлим відбудеться сьогодні, 30 липня о 20:00 за адресою: с. Чистилів, вул. Медова, 5. Похорон – 31 липня о 11:00, – повідомляють у ГУ ДСНСУ Тернопільщини. 

“Більшу частину свого життя Степан Миколайович віддав службі в пожежній охороні. Працював на керівних посадах, від пожежного до заступника начальника Головного управління МНС України у Тернопільській області. Був свідком і безпосереднім учасником становлення пожежно-рятувальної служби краю, неодноразово брав участь у гасінні складних пожеж, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, проявляючи рішучість та самовідданість, за що неодноразово заохочувався.

У його активі чимало нагород, грамот й подяк. Та найвищою нагородою для нього завжди були врятовані людські життя, а головним критерієм – престиж служби та почуття професійної гордості.

Добра, мудра людина, хороший наставник, справжній товариш… Життєвий шлях Степана Миколайовича Осуховського є зразком служіння своєму народові, прикладом людської гідності та добропорядності”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів