26.04.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині зґвалтували 13-річну, дівчина потрапила до реанімації

У реанімації опинилася 13-річна дівчина після того, як стала жертвою зґвалтування. Зараз постраждала уже у звичайній палаті. 17-річному кривднику оголосили про підозру. Йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Про це повідомляє ZAXID.NET. 

Злочин стався ще у п’ятницю у селі Настасів. Там, на березі місцевого ставу, відпочивала компанія підлітків. Один з хлопців зґвалтував дівчину, перебравши з алкоголем. Наразі у поліції журналістам підтвердили інформацію.

“Як розповіли ZAXID.NET жителі Настасова, злочин стався у п’ятницю, 23 липня, на березі місцевого ставка. Тоді троє неповнолітніх хлопців (віком 14 та 16 років) зі сусідніх сіл Воля та Лучка прийшли в гості до трьох неповнолітніх дівчат зі Настасева. Підлітки розважалися та відпочивали на березі місцевої водойми, ввечері після розпитих алкогольних напоїв один із підлітків зґвалтував дівчину”, – йдеться у повідомленні.

Староста Настасова Дарія Блащак розповіла журналістам, що постраждала дівчинка з хорошої родини, добре навчається та веде активне позашкільне життя. Також вона наголосила, що ні поліція, ні медики не повідомили її про злочин, хоча приїздили у село того ж вечора.

 

Перейти до панелі інструментів