19.03.2024
Новини

Політик з Тернопільщини очолив ДП “Дороги Прикарпаття”

Тернопільський політик, який боровся за місце у Верховній Раді, тепер реалізовуватиме себе у Івано-Франківській області. Богдан Яциковський очолив ДП “Дороги Прикарпаття”. Про це повідомляють в Івано-Франківській ОДА.

“Сьогодні, 23 липня 2021 року, у Державному підприємстві «ДОРОГИ ПРИКАРПАТТЯ», яке належить до сфери управління Івано-Франківської обласної державної адміністрації, приступив до виконання обов’язків в.о. директора підприємства Богдан Яциковський.

Призначений на цю посаду розпорядженням голови Івано-Франківської ОДА від 22.07.2021 року № 218-к. Заміна керівника підприємства відбулася у межах чинного законодавства через порушення попереднім керівником умов контракту та вимог статуту підприємства”, – зазначають у повідомленні.

Також наголошують, що з метою належного виконання обов’язків, покладених на нове керівництво, невдовзі буде проведено аналіз та аудит фінансово-господарської діяльності ДП «ДОРОГИ ПРИКАРПАТТЯ» за останні роки діяльності.

Між іншим, скандал в Івано-Франківську щодо зміни керівника державного підприємства «Дороги Прикарпаття» тривав дві доби. Колишній голова підприємства Андрій Сазонов навіть заявляв про спробу рейдерського захвату ДП.

Нагадаємо, що це не перший скандал, пов’язаний з Богданом Яциковським. За режиму Януковича він працював на посаді начальника головного управління економіки та промислової політики львівської ОДА та був членом Партії регіонів.

Перейти до панелі інструментів