19.04.2024
Новини Соціальні проблеми

У Кременецькій громаді пенсіонери з сіл платять більше

У Кременці порушили проблему різниці тарифу на проїзд у громадському транспорті для пенсіонерів громади. З’ясувати, чому мешканці міста їздять за одним тарифом, а села – за іншим, взялася депутат міської ради Марія Задворна. Відповідне звернення вона скерувала головам Кременецької райдержадміністрації та міської територіальної громади.

“Чи перестануть робити різницю між пенсіонерами? У результаті децентралізації села, що входили до колишньої Білокриницької сільської ради, увійшли до Кременецької ТГ. Разом з тим, всі податки сплачуються до скарбниці громади.

Пенсіонери, що проживають у селі, дістаються до лікарні чи з інших локацій міста міськими маршрутами № 1 та № 11. Однак коли міські пенсіонери платять за проїзд в громадському транспорті 5 грн, пенсіонери з, наприклад, Білокриниці – 8 грн. Чому така різниця?

Щоб довідатись скерувала депутатське звернення голові Кременецької райдержадміністрації Ярославу Кудлаку та Кременецькому міському голові Андрію Смаглюку. Чекаємо відповіді”, – пише Марія Борисівна.

Перейти до панелі інструментів