29.03.2024
Культура Молодь Новини

Малеча, яка співала гімн на стадіоні у Києві, стала відомою і отримала подарунки

Раніше ми повідомляли про те, що маленькі києвські футболісти перед початком власного матчу заспівали гімн. Відповідне відео миттю розтопило серця українців. 

Тепер стало відомо, що малюки-патріоти справили враження не тільки на пересічних громадян. Ними зацікавились також в Українській Асоціації Футболу.

9-річний Євген, 8-річні Кирило і Максим, 7-річний Іванко зі своїм 4-річним братиком Матвій поспілкувалися із гравцями національної збірної Денисом Поповим, а також легендами українського футболу Олексієм Михайличенком та Анатолієм Дем’яненком.

Читайте також: Відео з маленькими футболістами, які співають гімн перед своїм матчем, підірвало Мережу

Хлопці продемонстрували, що мають потенціал у майбутньому стати футбольними зірками України. Їм вручили пам’ятні подарунки та форму для тренувань,  а також виконали гімн України разом з президентом Федерації футболу України Андрієм Павелко.

Також Павелко пообіцяв, що на місці їх старого майданчика облаштують новий, з сучасним штучним покриттям, де хлопці зможуть і надалі проводити дворові чемпіонати з футболу.

“А ще це відео найкращий доказ того, наскільки важливу соціальну і патріотичну місію виконує футбол у вихованні маленьких громадян України”, – написав Павелко.

Перейти до панелі інструментів