24.04.2024
Новини

На Тернопільщині втонув чоловік

Вода помилок не прощає, про це свідчать цифри безжальної статистики: з початку 2021 року на водоймах Тернопільської області вже загинули 10 людей, з них двоє неповнолітніх. Про це повідомили в Управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Відлік життів, забраних водою, було продовжено 22 червня. Цього дня о 20:23 у ставі в селі Людвище Шумської територіальної громади Кременецького району під час купання втопився місцевий житель, громадянин 1959 року народження. На місце події залучалися черговий караул 16 ДПРЧ 5 ДПРЗ Головного управління та бригада екстреної медичної допомоги.

Читайте також: Рятувальники розповіли деталі, як врятували чоловіка, який ледь не втонув

Головне управління ДСНС України у Тернопільській області вчергове звертається до жителів і гостей краю: аби з вами не трапилось біди, поводьтесь на водоймах так, як вимагають заходи безпеки: обачно і обережно. Вирушаючи на відпочинок до води пам’ятайте ряд обов’язкових правил, які допоможуть вберегти ваше життя.

“Громадяни, не наражайте своє життя на небезпеку та непотрібний ризик, будьте вкрай обережними, відпочиваючи на водоймах, неухильно дотримуйтесь елементарних правил, які дозволять вберегти життя та здоров’я”, – йдеться у повідомленні.

Фото: Depositphotos.

Перейти до панелі інструментів