20.04.2024
Відео Новини

Тернопільських медиків оригінально привітали красивим танцювальним кліпом (відео)

Оригінальну танцювальну постановку оприлюднила сьогодні в фейсбуці тренерка з бачати Наталя Ванярха. Вона написала, що даний відеоролик присвятчується медикам, які сьогодні святкують своє професійне свято.

“Бажаємо вам уважності та мудрості в цій відповідальній місії, яку ви несете, гідної оплати праці з боку держами та поваги і вдячності від людей. Щоб медична система процвітала, вдосконалювалася, а всі досвідчені спеціалісти, добре оцінені в своїй державі, хотіли працювати і розвиватися на славу Батьківщини”, – бажають усім медикам виконавиці танцю.

Участь у постановці взяли двоє працівників медустанови – виконувачка обов’язків головного лікаря Тернопільського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Великоберезовицької селищної ради Галина Соколовська та фахівець із закупівель цього ж медзакладу Любов Канюга.

– Ще минулого року Галина Соколовська запропонувала зробити постановку до Дня медиків, адже вони тоді були на передовій боротьби з коронавірусом. Дуже хотілося зробити їм приємне з нагоди професійного свята. Але оскільки тоді карантин затягнувся, ми не встигли втілити цей задум, – розповідає Наталя Ванярха.

Цього року група, яка займається бачатою, почала тренувати танець заздалегідь.

– Постановку ми готували понад місяць, іноді – у  вихідні, – згадує тренерка. – Вирішили зняти відео не лише у медзакладі в медичних костюмах, а й у вечірніх пляттях, щоб показати, що за маскою медика ховається цікава творча особистість.

Наталя Ванярха додає, що постановку хотіли зробити саме під україномовну пісню. Обрали «Дежавю», окільки вона, на думку ініціаторів задуму, найкраще символічно передає те, що зараз відбувається.


Перейти до панелі інструментів