25.04.2024
Новини

Затримали наркоторговців, які розповсюджували в Тернополі амфетамін та наркотичні гриби (фото)

Під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури спільно з УБН в Тернопільській області ДБН НПУ та СУ ГУНП в Тернопільській області викрито незаконну діяльність групи наркоторговців. Про це інформує Тернопільська обласна прокуратура.

Слідством встановлено, що двоє жителів Тернопільщини реалізовували в обласному центрі та навколишніх селах через мережу Телеграм марихуану, амфетамін PVP та псилоцибінові гриби.

Організував незаконний бізнес раніше судимий за збут наркотиків 27-річний мешканець Кременеччини. За допомогою Телеграм-каналу він збирав клієнтів і розповсюджував разом із знайомим товар методом закладок, розмальовуючи фасади будинків посиланнями, де знайти товар.

За день чоловіки  заробляли майже 3 тис. грн, розкладаючи заборонені речовини у 20 закладок.  Гроші за наркотики і психотропи клієнти кидали на електронні гаманці.

Правоохоронці затримали зловмисників відповідно до ст. 208 КПК України та провели за місцем їх проживання  санкціоновані обшуки, вилучивши

банківські картки, 6 мобільних телефонів та «чорнову» бухгалтерія, а також автомобіль марки BMW.

Вирішується питання про оголошення затриманим підозри за ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та обрання запобіжного заходу.

Слідство триває.

Перейти до панелі інструментів