17.04.2024
Відео Новини Політика

“Може хоча б його керівництво дасть йому по голові, бо що він таке робить з нашим містом” – акція протесту у парку (фото, відео)

На чергову акцію протесту зібрались тернополяни у парку “Національного відродження”. Вони виступають проти будівництва “Вуличної академії”. Захищати інтереси забудівника вчерговий раз вийшли молодики спортивної тілобудови. За словами активістів, за відстоювання таких інтересів хлопцям платять 700-800 гривень за годину.

Цього разу активні тернополяни принесли на акцію протесту плакат під назвою “Система знищення зелених зон  місті Тернополі за С. В. Надала”. А також написали звернення про заборону знищення парків із підписами містян до президента України.

“Ми вирішили написати звернення президенту України, бо він є гарантом Конституції. Також до міністрів ЖКГ, екології та містобудування. Також надішлемо звернення до Тягнибока. Оскільки керівник міста Сергій Надал є членом партії “Свобода” і може хоча б його керівництво дасть йому по голові, бо що він таке робить з нашим містом. Ми вказали усі факти незаконних забудов та прикріпили відповідні документи”, – розповідає співорганізатор акції Юлія Мамчак.

Акція протесту у парку "Національного відродження"

Опубліковано Терміново – Новини Тернопільщини Четвер, 23 серпня 2018 р.

 

Крім того, неподалік будівельного майданчика був Богдан Яциковський депутат обласної ради та голова фракції “Радикальної партії Олега Ляшка”, проте до акції протесту чиновник так і не долучився.

Додамо, що на минулій сесії Тернопільської міськради саме депутат від “Радикальної партії Олега Ляшка” Серетний висунув звернення про заборону будівництва у парку “Національного відродження”. Але міський голова Сергій Надал не “пропустив” питання на розгляд депутатів. Проте радикалів таке рішення міського голови не засмутило..

P.S. Передвиборча кампанія розпочалась..

Перейти до панелі інструментів