29.03.2024
Новини Оперативно

У ДТП на Тернопільщині загинув 13-річний скутерист (оновлено)

10 червня о 4.01 районна бригада швидкої виїжджала у Підгайці , на місце ДТП, де уже не змогла надати допомогу юнаку. Про це повідомляє генеральний директор Центру екстреної медицини Тернопільщини Михайло Джус. 

Мотоцикліст врізався об мікроавтобус. Медики змушені були констатували біологічну смерть, що настала від травм, не сумісних із життям, до прибуття бригади швидкої.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції в тернопільській області, 13-річний підліток, котрий був за кермом мотоцикла, допустив зіткнення з мікроавтобусом Mercedes Sprinter, що рухався головною дорогою.  Удар був такої сили, що неповнолітній загинув.

Поліцейські нагадують: у правилах дорожнього руху чітко обумовлені вікові вимоги для отримання прав на скутер, мопед і мотоцикл. Ці види транспорту вимагають отримання водійських посвідчень категорій А1 і А.  Керувати ними можна з 16-ти років.

До слова, з початку червня на дорогах Тернопільщини сталося п’ять аварій з участю мотоциклістів, скутеристів та водіїв мопедів. Загинули 23-річний юнак та 13-річний підліток, ще п’ятеро людей травмувалися.

Фото: ua.depositphotos.com.

Перейти до панелі інструментів