17.04.2024
Новини Політика

Сергій Притула оголосив про вихід з партії “Голос”

Шоумен Сергій Притула оголосив про вихід із партії «Голос». Але заявив, що продовжить свою політичну діяльність, пише “Громадське”.

Про це він написав у Facebook.

«Я йду з партії, яка, не в останню чергу завдяки діям нового керівництва, віддалилась від наших початкових засад настільки далеко, що можна констатувати точку неповернення», — зазначив Притула.

Він вважає, що через дії партійного керівництва критики зазнають обласні та міські осередки «Голосу».

Читайте також: “Багато кому я заважаю”: Притула пояснив, чи продовжить політичну кар’єру після свого виключення з політради “Голосу” (відео)

«Вони не повинні відповідати перед суспільством за вчинки партійного керівництва. І, на мою думку, єдино правильним рішенням є максимально дистанціюватись від цього керівництва», — написав Притула.

За його словами надалі обиратиме обачніше «супутників по тернистих шляхах української політики».

У партії «Голос» зазначили, що чекають на письмову заяву про вихід із політсили від Притули та тих, хто хоче долучитися до нього. Там сказали, що «особисті амбіції Сергія Притули і бажання будь-що-будь отримати керівні посади взяли гору над спільною ціллю».

Читайте також: “Заднім числом всі розумні”: Притула йде зі скандального шоу, але один сезон за його участі таки транслюватимуть

«Бажаємо йому удачі в побудові власного політичного проєкту, за який він, вочевидь, візьметься, а також у кар’єрі в шоу-бізнесі, яку він успішно продовжує», — заявили у партії.

Шоумен та телеведучий вступив до партії 8 червня 2019 року, перед виборами до парламенту. Він був 30-м у списку партії на позачергових виборах до Верховної Ради, тоді Притула до парламенту не потрапив.

Перейти до панелі інструментів