26.04.2024
Корисне Новини Погода

“Нарешті несміливе потепління”: якої погоди чекати на вихідних на Тернопільщині

Тепло, але з дощами – таку погоду на вихідні, 5-6 червня, обіцяють синоптики. У суботу і неділю вдень повітря прогоріється до +21+22. 
Потепління, але не без дощів, прогнозує метеорологиня Наталка Діденко.
“Хмари, дощі, грози, сонце і нарешті несміливе потепління – усі ці герої серіалу “Нетаке літо в Україні” вже гримуються перед вихідними. 5 червня циклон, який зсунувся із Приазов’я за наші межі, все одно закидатиме дощі у східні області України, у прилеглі центральні, на південний схід.
У навколокарпатських областях атмосферний фронт із заходу спричинить дощі, в горах – помірні зливи. Туристи, візьміть це до уваги!, – написала вона у фейсбуці. – На Волині, Рівненщині, Тернопільщині, Хмельниччині, у більшості північних областей, у Вінницькій та значній частині Черкаської областей, на Одещині та Миколаївщині суттєві опади не очікуються. 6-го червня розраховуйте на періодичні дощі практично повсюди в Україні. Подекуди до дощів приєднається гроза та шквал.
Температура повітря впродовж суботи-неділі обіцяє бути комфортною, у денні години +18+23 градуси. Хіба що 5-го червня у східній частині буде свіжіше, +15+19 градусів. Якщо збираєтеся за місто на обидва дні – від дощу візьміть щось обов’язково, наголошує Наталка Діденко.
“Понеділок принесе в Україну знову багато дощів, – зазначає вона. – Проте це вже буде наступна серія нашого серіалу”.
Перейти до панелі інструментів