25.04.2024
Місто Новини

Інспектора ДАБІ підозрюють у підробленні приватизаційних документів на лікарню залізничників

Про підозру повідомлено інспектора будівельного нагляду інспекційного відділу Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції України в Тернопільській області. Його підозрюють у внесенні завідомо неправдивої інформацію про виконані роботи  з реконструкції будівлі колишньої лікарні залізничників у Тернополі (ч. 1 ст. 366 КК України). Про це повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Розслідуванням встановлено, що інспектор ДАБІ, достовірно знаючи, що обсяг робіт не був виконаний в повному обсязі, склав та видав офіційні документи про виконання робіт з реставрації та пристосування Тернопільського міського лікувально-діагностичного центру під профілакторій санаторного типу на вул. І. Франка, 3, в м. Тернополі та можливість прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта.

Читайте також: Історичну будівлю в центрі Тернополя, вартістю понад 15 млн грн, хотіли незаконно продати без конкурсу.

Нагадаємо, до суду вже скеровані обвинувальні акти щодо двох осіб, причетних до спроби незаконної приватизації комунального майна вартістю понад 30 млн грн. Триває слідство, що здійснюється слідчими третього слідчого відділу ТУ  Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові за оперативного супроводу працівників СБУ в Тернопільській області.

 

Перейти до панелі інструментів