26.04.2024
Відео Новини

У Тернополі викрили бізнес наркокур’єрів

Під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури викрито 3 тернополян, що розповсюджували наркотичні речовини методом так званих «закладок» (ч. 3 ст. 307 КК України). Про це повідомила пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Започаткував незаконний бізнес неодноразово судимий тернополянин, що працював кур’єром для сайтів й розвозив наркотичну сировину по території обласного центру, позначаючи клієнтам місця зберігання «закладками».

Пізніше у спільники він покликав ще двох молодих людей. Вони торгували солями, марихуаною, амфетаміном, щодня роблячи приблизно по 100 закладок, отримуючи по 70 грн за кожну з них.

Під час санкціонованих судом обшуків правоохоронці вилучили у помешканнях розповсюджувачів наркотиків банківські картки, записники та сотню готових для продажу закладок.

Також, у помешканні одного із зловмисників працівники поліції виявили лабораторію з вирощування коноплі, облаштовану сучасною технікою. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Злочин викрито спільно із співробітниками управління боротьби з наркозлочинністю в Тернопільській області ДБН НПУ та слідчими поліції.

Перейти до панелі інструментів