29.03.2024
Новини

На Тернопільщині чотирьох учнів вигнали зі ЗНО з математики

Під час ЗНО поліцейські охорони зафіксували перші порушення. Про це повідомляє управління поліції охорони Тернопільської області. Її співробітники вже одинадцятий рік поспіль стежать за порядком та законністю проведення цього заходу. Поліція охорони  була працювала на кожному з 45-ти пунктів тестування. 

Співробітники поліції охорони відповідали за цілісність та збереження тестів, пильно слідкували за дотриманням громадського порядку на території пункту тестування та стежили за тим, щоб під час тестування учасники не користувалися мобільним телефоном, радіозв’язком та іншими технічними пристроями. Працівники здійснювали пропускний режим, проводили сканування учасників тестування ручними металошукачами задля виявлення і усунення заборонених пристроїв.

28 травня під час тестування з математики, було четверо хитрунів, які намагалися пронести на пункти оцінювання телекомунікаційні засоби, а як наслідок були змушені покинути пункт тестування з анулюванням роботи. Відтак, поліція охорони вкотре нагадує, що на пунктах тестування не можна користуватися засобами зчитування, передачі та відтворення інформації, до яких належать і мобільні телефони.
Перейти до панелі інструментів